MARS 2023

VARSÅGOD! HÄR ÄR DIN RABATT
SVERIGES NÖJDASTE MOBILKUNDER
– vimla är så himla bra –

När du vill skicka pengar till dina nära och kära på andra sidan Jorden är WorldRemit en favorit!

BÖRJA HÄR OCH NU!

WorldRemit , bäst och snabbast


ANTAL BESÖKARE
Mars 5 444

Februari 6 606
Januari 8 611

Antal besök 2022 – 114 796
Antal besök 2021 – 76 692

Solen smyger sig sakta upp över horisonten…

Klicka på bilden, ljuset tänds och folket strömmar till. Till och med tomten tittar fram bakom knuten.

VAD VET DU OM HÄGGEBY?

Boken som tar dig tillbaka 200 år i tiden.


För dig med anknytning till, eller intresse av Häggeby. Köp boken som är i A4-format på 200 sidor. Kartan är A3-format. Omslag/karta är i färg, inlagan svart/vitt. 

BILLIGA BRA BEGAGNADE BÖCKER SOM SKAPAR MIRAKEL!

Kontakt: morgondis@gmail.com
Betala med swish: 070 649 83 41


JAMES REDFIELDS
DEN TIONDE INSIKTEN
Med ”Den tionde insikten” fortsätter vår resa mot en högre dimension, den vi möter i nära-döden-upplevelser och som ger oss insikter om vad som också pågår här. Inbunden 197 sidor, pris 75 kr.GORDON SMITHS
DEN OTROLIGA SANNINGEN
Som synsk och medial har Gordon Smith under många år varit i kontakt med vad som brukar kallas för den paranormala världen – en värld som utmanar vår traditionella uppfattning om verkligheten.
Inbunden 213 sidor, pris 75 kr.


Eva Forkelius
RÖSTEN SOM TALAR FÖR GUD
Genom boken får vi ta del av den visdom som ger oss allt det vi saknar; den kärleksfulla rösten inom oss vet exakt vad vi behöver vid varje givet tillfälle. 
Inbunden 215 sidor, pris 70 kr.


ALBERTO VILLOLDO
SCHAMANSK HEALING
Författaren som studerat inkaindianernas schamanska tekniker i 25 år presenterar här grundläggande tekniker för helande av oss själva o andra samt berättar om de tekniker som mästarschamanerna använder.
Inbunden 233 sidor, pris 75 kr.


Ester och Jerry Hicks
Skapa din framtid
Med Skapa din framtid fortsätter författarparet att uttolka Abrahams läror. Den här gången handlar det om hur vi genom att hela tiden ha en medveten avsikt med det vi gör, kan njuta av varje steg på vägen.
Inbunden 302 sidor, pris 100 kr.


Carmen Harra
DE ELVA EVIGA principerna
Carmen Harras budskap är upplyftande, trösterikt och allomfattande i en tid då många har svårt att ta till sig de begränsande och särskiljande strukturerna hos religiösa dogmer och doktriner.
Inbunden 270 sidor, pris 100 kr.


Matthew Kelly
Livets rytm
Livets rytm vill hjälpa dig att fokusera på vem du är och varför du är här. Med denna bok kommer Matthew Kelly hjälpa dig att upptäcka dina rättmätiga behov, dina djupaste önskningar och din unika förmåga.
Inbunden 316 sidor, pris 100 kr.


Rhonda Byrne
KRAFTEN
Med The Secret Kraften kommer du att förstå att det bara behövs en enda sak för att förändra dina relationer, din ekonomi, din hälsa, ditt arbete och hela ditt liv. Inbunden 271 sidor, pris 100 kr.


Rhonda Byrne
HJÄLTEN
Det finns ett liv som det är meningen att du ska leva; det finns en resa som det är meningen att du ska göra. Den här boken handlar om den resan.
Inbunden 227 sidor, pris 100 kr.


LENA KATARINA SWANBERG
Förunderligt och märkligt
En djupt personlig bok där Lena Katarina Swanberg med sort allvar och stort engagemang trängt in i en värld som ligger bortom intellektet, en värld som många, många idag söker sig till.
Inbunden 355 sidor, pris 100 kr.


JAMIE OLIVER
DEN NAKNA KOCKEN
Jamie lär ut konsten att laga mat så enkelt och med så få ingredienser som möjligt. Det ska gå snabbt, smaka gott och vara roligt att laga mat. Plus lite extra omsorg och små detaljer som gör maten extra god. Suveränt! 
Inbunden 250 sidor, pris 100 kr.


JAMIE OLIVER
jamies italien
I Jamie’s Italy reser Jamie i detta berömda gastronomiska land och hyllar de klassiska rätterna i varje region och letar efter nya idéer att ta med sig hem.
Inbunden 317 sidor, pris 150 kr.


Hans J. Eysenck och Carl Sargent
ÖVERNATURLIGT
Carl Sargent och Hans Eysench utmanar vår vetgirighet. De är båda högt ansedda forskare och tillhör de författare som på ett lättbegripligt sätt kan förklara komplicerade företeelser.
Inbunden 192 sidor, pris 100 kr.

BEVERLEY JOLLANDS PAUL FISHER
100 KLASSISKA SEVÄRDHETEREgmont Richter AB
VEM ÄR JAG? Guiden till ditt inre
I boken tas du med på en spännande upptäcksfärd mot ökad självförståelse, självinsikt och utveckling.
Inbunden 209 sidor, pris 75 kr.JAMES REDFIELD
VISIONEN
Människans historia har en mening. Nu måste vi hålla fast vid vår vision, agera med mod… och världen kommer verkligen att förändras.
Inbunden 207 sidor, pris 60 kr.

Marcia Emery
INGIVELSENS KRAFT
Har du någon gång haft en känning eller ingivelse som tagit dig igenom en situation eller hjälpt dig lösa ett problem? Har du någon gång fått en glasklar känsla om någon eller något som senare visats sig vara helt rätt? Då har du varit i kontakt med ingivelsens kraft.
Inbunden 286 sidor, pris 100 kr.

Neale Donald Walsch
Snart kommer fler böcker att läggas upp…