April 2021

Du som njuter av livet och väjer ditt media med omsorg, sånt som får dig att må bra – välkommen till Kvällsstunden, veckotidning sedan 1938. https://kvallsstunden.se/

Hur mår du?

Vill du må ändå bättre? Kanske ett besök hos oss på Bålsta Hälsocenter kan hjälpa till med det. Boka ett besök så får vi se vad vi kan göra för dig. Välkommen!

Teckna abonnemang hos Vimla här och få 75% rabatt i 2 månader!
Mobiltelefoni när den är som bäst – det är Vimla det

 

DET DU INTE VISSTE OM HÄGGEBY KAN DU LÄSA OM HÄR – KÖP BOKEN!

författarens förord

För dig med anknytning till, eller intresse av Häggeby. Köp boken som är i A4-format på 200 sidor. Kartan är A3-format. Omslag/karta är i färg, inlagan svart/vitt. Kontakt på tel. 070-649 83 41 eller mail: morgondis@gmail.com 

Beställ boken här!
I Alef Nilssons bok om Häggeby får du veta det du
kanske inte hade en aning om. Beställ den här och
få den levererad till dig. Betalar med swish (250:-)
vid levereras.
Tel: 070-649 83 41
morgondis@gmail.com 
                                   
Vill du få den skickad är portot 96 kr.

KARTAN ÖVER HÄGGEBY – FÖLJER MED BOKEN

Morgondiset som likt älvor dansade över ängarna spred en känsla av harmoni.   Samtidigt skimrade solljuset på Mälarens vatten och förevigade stunden i hela mitt väsen.”Det var tidig morgon. Dimman låg tung över viken och luften var fuktig. Daggdrop-parna i gräset skvallrade om att ingen varit där vid sjön före mig denna morgon. Det var tyst och stilla, nästan kusligt tyst. Jag ställde ifrån mig cykeln, torkade av den dagg-våta bänken och satte mig på den. Såg ut över viken och tillät tankarna att röra sig fritt i minnenas arkiv.”

Där fanns mycket att hämta, titlar som skvallrade om upplevelser tidigare i livet. Några låg nära i tiden medan annat fanns kvar sedan barn- och ungdomstiden.


<- TradeDoubler site verifikation * Site-ID * ->

Publicerat i Bild & dikt | 2 kommentarer